Energiecontract voor MKB/ZZP

Als MKB of ZZP’er kunt u een zakelijk energiecontract afsluiten. Er bestaat alleen vaak veel onduidelijkheid over het afsluiten van een zakelijk energiecontract voor mensen die thuiswerken, zoals: kan ik energiekosten aftrekken van de zaak en btw terugkrijgen? Bij Energiehuis van Buren kunt u terecht voor een onafhankelijk energieadvies. Uw Energiecontract wordt onafhankelijk bekeken.

Waarom een energieadvies over uw energiecontract als MKB/ZZP’er?

Er zijn duidelijke verschillen in prijs/kwaliteit tussen energieleveranciers. Onafhankelijk energieadvies krijgen is handig om verschillende redenen:

  • Overstappen loont;
  • De ene maatschappij een scherpere prijs heeft;
  • Of betere voorwaarden en klantenservice heeft.

Ons energieadvies is helemaal toegespitst op uw wensen en situatie, wij richten ons dan ook op uw voordeel en niet dat van ons. Met ons energieadvies houden wij rekening met uw wensen, zoals uw voorkeur hoe de stroom is opgewekt bv. duurzaam (groen) of niet. Ook houden wij in ons energieadvies rekening met uw situatie, zoals uw verbruik totaal (stroom en gas) maar ook in dag en nacht (stroom).

De beste deal met ons onafhankelijke energieadvies 

Het energieadvies van Energiehuis van Buren is onafhankelijk, omdat wij uw energiecontract bij de meeste grote en kleinere energiemaatschappijen kunnen onderbrengen.

Zo heeft u nooit meer dure variabele tarieven! Wij ontzorgen u, omdat wij uw energie contract in de gaten houden.

We kijken volledig naar uw voordeel en niet naar dat van ons. Neem nu contact op voor een onafhankelijk energie advies over uw energiecontract.

Energiehuis van Buren is Verified in Cire

Het doel van CIRE is het vergroten van de transparantie en daarmee het vertrouwen in de markt van (intermediaire) verkoop van energiecontracten. Als geverifieerd intermediair onderscheidt jouw organisatie zich op een positieve manier.

Samen voor een duurzame en eerlijke markt!