Energie besparen in huis

Bent u op zoek naar manieren om energie te besparen in huis? Daar kunnen de zonnepanelen van Energiehuis van Buren u bij helpen. Energie besparen is makkelijk, als u weet waarop u moet letten. Zonnepanelen wekken uw eigen duurzame stroom op. Vraag hier direct een offerte aan en verduurzaam uw huis.


Energie besparen met zonnepanelen

Zonnepanelen zijn klimaatvriendelijk en winstgevend. Met zonnepanelen op uw dak wekt u uw eigen duurzame stroom op. De prijs die u betaalt voor zonnepanelen en het leggen hiervan, is de afgelopen 10 jaar met zo’n 37 procent gedaald. Benieuwd hoeveel zonnepanelen op uw dak opbrengen? Neem dan contact met ons op. Dan rekenen we samen uit hoeveel u kan besparen op uw energierekening. U zit nergens aan vast bij Energiehuis van Buren.

De voordelen van zonnepanelen

45 miljoen zonnepanelen gebruiken we al in Nederland. Ze liggen op ruim 1,6 miljoen huizen, maar bijvoorbeeld ook op bedrijfspanden. Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen op het dak, omdat het zo aantrekkelijk is. Wij zetten de voordelen graag voor u op een rij.

  • Het wordt steeds aantrekkelijker om zonnepanelen te kopen. De prijs is de afgelopen 10 jaar ongeveer een derde gedaald.
  • Door zelf stroom op te wekken bent u minder afhankelijk van een energiebedrijf en diens import van energie uit andere delen van de wereld.
  • Over het algemeen liggen zonnepanelen binnen een dag op uw dak.
  • Zonlicht is een onuitputbare bron van energie. U kan eindeloos zonnestroom blijven opwekken. Zelfs als de wolken voor de zon schuiven, wekken zonnepanelen gewoon stroom op.

Contact

Wist je dat de winst van zonnepanelen vergelijkbaar is met een rente van 4,3% op een spaarrekening? Weten hoeveel panelen op uw dak passen, en wat het u kost en oplevert? Neem dan contact met ons op. Wij geven vrijblijvend advies. Begin direct met energie besparen in huis.