Leverancier SunPower zonnepanelen

Bent u op zoek naar een leverancier voor Sunpower zonnepanelen? Dan bent u bij Energiehuis van Buren aan het juiste adres. Energiehuis van Buren is official partner en leverancier van het merk Sunpower. Al vele jaren plaatsen wij door het hele land de hoogwaardige zonnepanelen van SunPower. Sunpower is een Amerikaans merk zonnepanelen dat zowel zonnecellen als zonnepanelen fabriceert. De panelen zijn de beste en meest efficiënte panelen ter wereld.

SunPower zonnepanelen

Sunpower werkt al 30 jaar in de zonne-energie en heeft zich gespecialiseerd in het produceren van topkwaliteit met het hoogste rendement. Sunpower maakt onderdeel uit van het Franse Total, waarmee de continuïteit is gegarandeerd. Het Maxeon 3 400W paneel is met 22,6% paneel rendement en 226,7 WP per m2 het efficiëntste paneel op de markt.

Voordelen SunPower Zonnepanelen

  • Hoogste rendement
  • Meer energie per m2
  • Beste garantievoorwaarden
  • Laagste degradatie

Meer weten over Sunpower zonnepanelen? Neem contact op!

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Vraag vrijblijvend een offerte op en bereken wat u jaarlijks kunt besparen. Bel ons voor advies op 078 – 61 777 11 of e-mail ons op info@energiehuisvanburen.nl.