Solarwatt installateur

Energiehuis van Buren is een top Solarwatt installateur. Wij zijn officiële dealer van Solarwatt zonnepanelen. Wij zijn geselecteerd vanwege onze bewezen ervaring, vakmanschap en hoogwaardige service. Door te kiezen voor Energiehuis van Buren als Solarwatt installateur kies je voor een deskundige, betrouwbare en professionele aanbieden van zonnepanalen.

Solarwatt partner

Solarwatt staat voor topkwaliteit en topprestaties met als missie: het leveren van eenvoudige, complete energieoplossingen om zo bij te dragen aan de minimalisering van klimaatverandering.

Energiehuis van Buren is official partner en leverancier van het merk Solarwatt. Solarwatt is de oudste Duitse fabrikant van zonne-energiesystemen en bestaat al 28 jaar. De nieuwe generatie glas zonnepanelen worden lokaal in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd. Daarmee kies je niet alleen voor Duitse topkwaliteit, maar ook voor 30 jaar garantie en een gratis allrisk verzekering.

Voor advies en toepassing van Solarwatt producten kun je bij ons als Solarwatt partner terecht. Onze getrainde en gecertificeerde installateurs kunnen je voorzien in een maatwerkadvies, gebaseerd op jouw wensen en situatie.

Contact Solarwatt installateur

Heb je nog vragen over Energiehuis van buren of over onze Solarwatt installateurs? Neem dan contact met ons op.

Vraag nu direct een vrijblijvende offerte bij ons aan voor een Solarwatt systeem.

Download hier de brochure van Solarwatt.