Zonnepanelen Dordrecht

Dé specialist in het plaatsen van zonnepanelen in Dordrecht.

Woont u in Dordrecht en wilt u graag zonnepanelen laten plaatsen? Dan bent u bij Energiehuis van Buren aan het juiste adres! Energiehuis van Buren heeft uitgebreide ervaring in het adviseren en in eigen beheer plaatsen van PV installaties in Nederland. We plaatsen de zonnepanelen in eigen beheer zodat we het gehele proces van advies tot en met installatie in eigen hand hebben. Er zijn verschillende mogelijkheden die we aanbieden, maar altijd met één uitgangspunt, kwaliteit. Meer weten? Wij voorzien u graag van advies over zonnepanelen in Dordrecht.

Vrijblijvend advies op maat voor zonnepanelen in Dordrecht

Wanneer u nadenkt over de aanschaf van een PV installatie, is het goed om te weten wat de verschillende mogelijkheden zijn. Er bestaan namelijk verschillende type panelen en omvormers. Daarnaast zijn er ook meerdere installatie manieren mogelijk. Wij leveren vaak op maat gemaakte installaties op. Een professioneel advies is belangrijk zodat u als klant weet met wie u zaken doet, maar ook om eventueel nieuwe inzichten te geven in de verschillende mogelijkheden. Wij maken altijd een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat. Vanuit daar werken we één of meerdere opties. Ten slotte bespreken we wat het beste past bij uw situatie en wensen.

Waarom zonnepanelen in Dordrecht?

Het rendement van zonnepanelen ligt rond de 5% en 25%. Deze opbrengst is voldoende om bij te dragen aan het energieverbruik van een huishouden. Duurzaamheid leeft onder de Dordtenaren. Steeds meer inwoners van Dordrecht kiezen voor zonnepanelen. Deze huishoudens besparen jaarlijks gezamenlijk ruim twee miljoen kg CO2. Naast dat Zonnepanelen goed zijn voor het milieu, kunt u ook flink besparen op uw energierekening. Een gemiddeld huishouden bespraakt jaarlijks duizend euro. Benieuwd of uw dak in Dordrecht geschikt is voor zonnepanelen? Neem contact met ons op!

Meer weten over zonnepanelen? Neem contact op!

Wij informeren u graag over de kosten en opbrengsten van zonnepanelen. Vraag vrijblijvend een offerte op en bereken wat u jaarlijks kunt besparen. Bel ons voor vragen of advies op 078 – 61 777 11 of e-mail ons op info@energiehuisvanburen.nl.