Dé specialist in het plaatsen van zonnepanelen in Hendrik Ido Ambacht.

Woont u in Hendrik Ido Ambacht en wilt u graag zonnepanelen laten plaatsen? Dan bent u bij Energiehuis van Buren aan het juiste adres! Energiehuis van Buren heeft uitgebreide ervaring in het adviseren en in eigen beheer plaatsen van PV installaties in Nederland. We plaatsen de zonnepanelen in eigen beheer, zodat we het gehele proces van advies tot en met installatie in eigen hand hebben. Er zijn verschillende mogelijkheden die we aanbieden, maar altijd met één uitgangspunt: kwaliteit.  Wilt u meer weten? Wij voorzien u graag van advies over zonnepanelen.

Vrijblijvend advies op maat voor zonnepanelen in Hendrik Ido Ambacht

Wanneer u nadenkt over de aanschaf van een PV installatie, is het goed om te weten wat de verschillende mogelijkheden zijn. Er bestaan namelijk verschillende type panelen en omvormers. Daarnaast zijn er ook meerdere installatie manieren mogelijk. Wij leveren vaak op maat gemaakte installaties op. U kunt hierbij denken aan een grondopstelling, een op maat gemaakte schansopstelling voor op een (klein) plat dak, geïntegreerde dak systemen of de mogelijkheid om verschillende panelen te combineren. Een degelijk professioneel advies is belangrijk zodat u als klant weet met wie u zaken doet, maar ook om eventueel nieuwe inzichten te geven in de verschillende mogelijkheden. Wij maken altijd een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat. Vanuit daar werken we één of meerdere opties. Ten slotte bespreken we wat het beste past bij uw situatie en wensen.

Wat leveren zonnepanelen in Hendrik Ido Ambacht op?

De gemeente heeft als doel dat Hendrik Ido Ambacht in 2050 energieneutraal is. Maar wat betekent dat voor u? Het rendement van zonnepanelen ligt rond de 5% en 25%. Deze opbrengst is voldoende om bij te dragen aan het energieverbruik van een huishouden. Hendrik-Ido-Ambacht kende afgelopen jaar 1073 zonuren. Vraag gratis een offerte aan en bereken wat zonnepanelen u kunnen opleveren.

Voordelen zonnepanelen

Allereerst is zonne-energie een duurzame energiebron en dus goed voor het milieu. Daarnaast kunt u door middel van zonnepanelen flink wat geld besparen op de energierekening. Binnen enkele jaren heeft u, afhankelijk van het aantal zonnepanelen, uw investering terugverdiend. Door een eenmalige investering voorziet u zich de komende 25 jaar in uw eigen stroombehoefte. Win-win dus!

Spaar direct op uw energiekosten en neem contact op

Heeft u nog vragen over het plaatsen van zonnepanelen in Hendrik Ido Ambacht of omstreken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!