Zonnepanelen Ridderkerk

Bent u opzoek naar een vakkundige partij die u kan helpen met oprecht advies en de montage van zonnepanelen in Ridderkerk? Dan bent u bij Energiehuis van buren aan het juiste adres! Energiehuis van Buren heeft uitgebreide ervaring in het adviseren en plaatsen van PV installaties in Nederland. Wij hebben gekozen voor erkende en vakkundige leveranciers van zonnepanelen en omvormers, zodat u als consument zoveel mogelijk zekerheid heeft over uw investering. We plaatsen de zonnepanelen in eigen beheer zodat we het gehele proces van advies tot en met installatie in eigen hand hebben. Er zijn verschillende mogelijkheden die we aanbieden, maar altijd met één uitgangspunt, kwaliteit.

Wilt u ook een oprecht advies over zonnepanelen op uw dak in Ridderkerk? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend advies op maat over zonnepanelen in Ridderkerk

In Ridderkerk geven wij vrijblijvend advies over wat voor u de meest geschikte oplossing is. Afhankelijk van uw wensen adviseren wij, en bieden u de meest geschikte installatie aan. Het is goed om te weten wat de verschillende mogelijkheden zijn op het gebied van de verschillende type panelen en omvormers. Wij leveren vaak op maat gemaakte installaties op. U kunt hierbij denken aan een grondopstelling, een op maat gemaakte schansopstelling voor op een (klein) plat dak, geïntegreerde dak systemen of de mogelijkheid om verschillende panelen te combineren. Een degelijk professioneel advies is belangrijk zodat u als klant weet met wie u zaken doet, maar ook om eventueel nieuwe inzichten te geven in de verschillende mogelijkheden. Wij maken altijd een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat. Vanuit daar werken we één of meerdere opties voor u uit en bespreken we wat het beste past bij uw situatie en wensen.

Waarom zonnepanelen in Ridderkerk?

In Ridderkerk is gekozen voor een proactieve aanpak. De gemeente onderstreept de urgentie en noodzaak van verduurzamen. Steeds meer inwoners van Ridderkerk dragen een steentje bij aan een duurzame gemeente. De inwoners van Ridderkerk met zonnepanelen zorgen ervoor dat er jaarlijks ongeveer 1380 kilo minder CO2 uitgestoten. Hiermee besparen zij gemiddeld zo’n zevenhonderd euro per jaar op de energierekening. Wilt u dat ook? Neem dan contact met ons op!

Contact

Energiehuis van Buren levert maatwerk. Elk dak is anders en niet iedereen heeft hetzelfde budget, daarom adviseren wij kosteloos aan huis. Zonne-energie is een verstandige en rendabele investering. Energie van de zon via zonnepanelen spaart zowel het milieu als uw portemonnee. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek via 078-6177711