Zonnepanelen Rotterdam

Op zoek naar een specialist die top kwaliteit zonnepanelen kan plaatsen in Rotterdam? Dan bent u bij Energiehuis van Buren aan het juiste adres! Energiehuis van Buren heeft uitgebreide ervaring in het adviseren en in eigen beheer plaatsen van PV installaties in Nederland. Wij hebben  gekozen voor erkende leveranciers van zonnepanelen, zodat u als consument zoveel mogelijk zekerheid heeft over uw investering. Wij leveren en plaatsen zonnepanelen in heel Rotterdam en omgeving.

Vrijblijvend advies op maat over zonnepanelen in Rotterdam

Een degelijk professioneel advies is belangrijk zodat u als klant weet met wie u zaken doet, maar ook om eventueel nieuwe inzichten te geven in de verschillende mogelijkheden. Wij maken altijd een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat. Vanuit daar werken we één of meerdere opties voor u uit en bespreken we wat het beste past bij uw situatie en wensen. Daarnaast is het ook mogelijk om vrijblijvend een offerte op te vragen. Onze specialisten helpen u graag verder!

De voordelen van zonnepanelen in Rotterdam

Rotterdam heeft veel zonpotentie. Het aantal zonuren per jaar neemt toe. Dit is het juiste moment om te investeren in zonnepanelen op uw dak. Bespaar flink op uw energierekening. Daarnaast draagt u ook uw steentje bij aan het milieu. Bij het opwekken van zonnestroom komen geen milieuvervuilende stoffen of broeikasgassen vrij. Met een set van 10 zonnepanelen op uw dak bespaart u al 1.400 kilo CO2 per jaar. Een win-win situatie dus! De ambitie is dat Rotterdamse zonnepanelen in 2030 stroom leveren voor het gebruik van 300.000 woningen.

Meer informatie over zonnepanelen

Neem contact met ons op om te kijken of uw woning/pand geschikt is voor zonnepanelen. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem ook dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte op. Wij helpen u graag mee de wereld te verduurzamen.