Zonnepanelen Zuid Holland

Op zoek naar een specialist die top kwaliteit zonnepanelen kan plaatsen in Zuid Holland? Dan bent u bij Energiehuis van Buren aan het juiste adres! Energiehuis van Buren heeft uitgebreide ervaring in het adviseren en in eigen beheer plaatsen van PV installaties in Nederland. Wij hebben  gekozen voor erkende leveranciers van zonnepanelen, zodat u als consument zoveel mogelijk zekerheid heeft over uw investering.

Vrijblijvend advies op maat over zonnepanelen in Zuid-Holland

Wanneer u nadenkt over de aanschaf van een PV installatie, is het goed om te weten wat de verschillende mogelijkheden zijn op het gebied van de verschillende type panelen en omvormers, maar ook de manier waarop het geïnstalleerd wordt, Wij leveren vaak op maat gemaakte installaties op. U kunt hierbij denken aan een grondopstelling, een op maat gemaakte schansopstelling voor op een (klein) plat dak, geïntegreerde dak systemen of de mogelijkheid om verschillende panelen te combineren. Een degelijk professioneel advies is belangrijk zodat u als klant weet met wie u zaken doet, maar ook om eventueel nieuwe inzichten te geven in de verschillende mogelijkheden. Wij maken altijd een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat. Vanuit daar werken we één of meerdere opties voor u uit en bespreken we wat het beste past bij uw situatie en wensen.

Grote daken benutten voor zonnepanelen Zuid-Holland

Zuid-Holland beschikt over veel grote daken die gebruikt kunnen worden voor zonnepanelen. Denkt u na over zonnepanelen en wilt u graag weten wat de kosten hiervan zijn? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons op. U kunt dan direct uitrekenen binnen hoeveel jaar u uw investering terug verdiend heeft.

De voordelen van zonnepanelen

U profiteert direct met zonnepanelen in Zuid-Holland. Het aantal zonuren per jaar stijgt namelijk. Dit is het juiste moment om te investeren in zonnepanelen op uw dak. Bespaar flink op uw energierekening. Daarnaast draagt u ook uw steentje bij aan het milieu. Bij het opwekken van zonnestroom komen geen milieuvervuilende stoffen of broeikasgassen vrij. Met een set van 10 zonnepanelen op uw dak bespaart u al 1.400 kilo CO2 per jaar. Een win-win situatie dus!

Meer informatie over zonnepanelen in Zuid-Holland

Neem contact met ons op om te kijken of uw woning/pand geschikt is voor zonnepanelen. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem ook dan contact met ons op. Wij helpen u graag mee de wereld te verduurzamen.