Official Dealer Solarwatt

Energiehuis van Buren is official partner en leverancier van het merk Solarwatt. Solarwatt is de oudste Duitse fabrikant van zonne-energiesystemen en bestaat al 28 jaar.. De nieuwe generatie glas-glas zonnepanelen worden lokaal in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd. Daarmee kiest u niet alleen voor Duitse topkwaliteit, maar ook voor 30 jaar garantie en een gratis allrisk verzekering. Download alvast de brochure van Solarwatt.

Uw partner in Solarwatt

Voor advies en het gebruik van Solarwatt producten kunt u bij ons als Solarwatt dealer terecht. Solarwatt zorgt voor het opwekken van zonne-energie en op deze manier draagt u weer een steentje bij aan het milieu. We hebben lange ervaring, vakmanschap en bieden een hoogwaardige service. Daarnaast kiest u voor deskundige, betrouwbare en professionele Solarwatt installateurs als u kiest voor Energiehuis van Buren. Onze installateurs zijn getraind en gecertificeerd en kunnen u voorzien in een maatwerk advies, gebaseerd op jouw wensen en situatie. Energiehuis van Buren is uw Solarwatt dealer!

Solarwatt & BMW

Solarwatt is voor bijna 100% in handen van Stefan Quandt, grootaandeelhouder van BMW. Door de hechte samenwerking met BMWi heeft Solarwatt een van de meest geautomatiseerde en innovatieve fabrieken ter wereld. De volledige productie wordt uitgevoerd door slimme robots die zorgen voor een constante productie van hoge kwaliteit.

Download hier de brochure van Solarwatt.

Interesse in Solarwatt?

Vraag nu direct een vrijblijvende offerte bij ons aan voor een Solarwatt systeem bij Energiehuis van Buren, uw Solarwatt dealer.