SunPower Zonnepanelen

SunPower

Energiehuis van Buren is official partner en leverancier van het merk Sunpower. Sunpower is een Amerikaans merk zonnepanelen dat zowel zonnecellen als zonnepanelen fabriceert. De panelen zijn de beste en meest efficiënte panelen ter wereld.

Sunpower werkt al 30 jaar in de zonne-energie en heeft zich gespecialiseerd in het produceren van topkwaliteit met het hoogste rendement. Sunpower maakt onderdeel uit van het Franse Total, waarmee de continuïteit is gegarandeerd. Het Maxeon 3 400W paneel is met 22,6% paneel rendement en 226,7 WP per m2 het efficiëntste paneel op de markt.

Download hier de brochure van Sunpower.

Interesse?

Vraag nu direct een vrijblijvende offerte bij ons aan voor een Sunpower systeem.

Maxeon-panelen – 40 jaar garantie

Welkom bij de langste garantie uit de zonne-energiebranche: de garantie van 40 jaar op SunPower Maxeon.

Al even uitzonderlijk als de kwaliteit van onze zonne-technologie.

Goed om te weten: de kans dat u een SunPower Maxeon-zonnepaneel retourneert vanwege een defect, is 100 keer kleiner dan bij een standaardpaneel. En omdat onze garantie dekking geeft op zowel het paneel als de prestaties, is de afhandeling veel eenvoudiger dan bij standaardgaranties als u er onverhoopt toch aanspraak op moet maken.

Ook de dekking voor reparatie en vervanging van panelen is veel breder dan bij andere garanties. De beschikbaarheid van de service is afhankelijk van het land en de installateur. De garantie van 40 jaar op onze Maxeon-panelen is nóg een manier waarop we uw leven met zonne-energie gemakkelijker maken.