Sunpower zonnepanelen

Energiehuis van Buren is official partner en leverancier van het merk Sunpower. Sunpower is een Amerikaans merk zonnepanelen dat zowel zonnecellen als zonnepanelen fabriceert. De panelen zijn de beste en meest efficiënte panelen ter wereld. De panelen zijn de beste en meest efficiënte panelen ter wereld. De zonnepanelen van SunPower staan bekend om hun stevige bouwkwaliteit, garantie, opbrengst en efficiëntie.

Sunpower werkt al 30 jaar in de zonne-energie en heeft zich gespecialiseerd in het produceren van topkwaliteit met het hoogste rendement. Sunpower maakt onderdeel uit van het Franse Total, waarmee de continuïteit is gegarandeerd. Het Maxeon 3 400W paneel is met 22,6% paneel rendement en 226,7 WP per m2 het efficiëntste paneel op de markt.

Download hier de brochure van Sunpower.

Sunpower zonnepanelen voordelen

Een zonnepaneel van Sunpower staat voor een langere levensduur, houdt het vermogen jaar op jaar beter vast en wekt tot wel 35% méér zonne-energie op dan andere zonnepanelen. Niet de goedkoopste, wél de beste. Sunpower werkt al 30 jaar in de zonne-energie en heeft zich gespecialiseerd in het produceren van topkwaliteit met het hoogste rendement. Energiehuis van Buren staat klaar voor u als een van de beste Sunpower zonnepanelen dealers.

Waarom Sunpower zonnepanelen? Onze Sunpower installateurs vertellen het u!

Door de beste materialen en de beste service, zijn wij de SunPower zonnepanelen dealer waar u terecht kunt. Wij stellen zelf ook strenge eisen en kunnen hierdoor onze klanten voorzien van een veilige installatie met de hoog rendement zonnepanelen van SunPower. Verder kunt u bij ons profiteren van de volgende voordelen:

  • Alles wordt geregeld
  • Hoogste rendement
  • Laagste prijs per kWh
  • Eigen Sunpower installateurs
  • Top beoordeling

Interesse in Sunpower zonnepanelen?

Vraag nu direct een vrijblijvende offerte bij ons aan voor een Sunpower systeem. Wanneer u beslist om te gaan voor Sunpower zonnepanelen, komt een Sunpower installateur van Energiehuis van Buren de panelen bij u thuis installeren.