Interesse in een Thuisbatterij / Thuisaccu?

Wij installeren in Rekken

Sla je energie op met eigen accu’s / thuisbatterij

Je laadt de thuisbatterij op tijdens uren met de laagste of zelfs negatieve stroomprijzen.

De thuisbatterij die je altijd al wilde hebben. Volg je inkomsten via een handige app. Wij leggen het je graag eens uit. Geheel vrijblijvend.

Automatisch verdienen aan netstabilisatie

Je verkoopt de stroom of gebruikt het wanneer de stroomprijzen hoog zijn.

Automatisch goedkope stroom opslaan van het net of van je eigen zonnepanelen. Dat is pas fijn! Start vandaag met het inwinnen van alle informatie over thuisbatterijen.

Thuisbatterij van de hoogste kwaliteit

Het systeem wordt automatisch aangestuurd en zorgt voor de meest efficiënte werking. Wij installeren binnen enkele dagen bij jou in Rekken.

Het ene moment hebben we teveel stroom Het andere moment betaal je de hoofdprijs. Jouw thuisbatterij is de oplossing.

Uniek, functioneel en hoogwaardig

Voordelen van een thuisbatterij / accu

Opslaan van eigen zonne-energie

Verklein kans op netproblemen

Opladen wanneer energie goedkoop is

Energieprijzen zonder marges

Geld verdienen met opgewekte stroom

Ook geschikt zonder zonnepanelen

Snelle plaatsing in Rekken

Meer info

10+ jaar ervaring in zonnepaneel accu’s

Energiehuis van Buren heeft intussen al jarenlange ervaring op het gebied van thuisaccu’s. Wij zijn al jaren vaste leverancier van de thuisaccu’s van o.a. hoogwaardige merken Solaredge, QCells, Enphase en SolarWatt.

Wij hebben al vele klanten blij gemaakt in de omgeving van Rekken. Ben jij onze volgende tevreden klant?

zonnepanelen

Kiezen voor onze accu opslag betekent

Besparingen

Onze accu’s zijn efficiënt, duurzaam, maar vooral rendabel. Dankzij de energie die rechtstreeks door wordt opgeslagen, bespaart u onmiddellijk op uw factuur met behoud van uw comfort.

Een duurzame investering

Door vandaag te beleggen, investeert u in groene, duurzame energie die niet wordt beïnvloed door fluctuerende energieprijzen. Bovendien verhoogt u de waarde van uw vastgoed duurzaam en aanzienlijk.

Een levensstijl

Door een accu voor uw zonnepanelen te kopen, neemt u deel aan de opbouw van een wereld waarin duurzame energie centraal staat. U kiest uw project, wij zorgen voor de rest.

Betrouwbaarheid

Onze ingenieurs en ontwerpers staan ​​tot uw dienst om de installatie van uw accu’s te realiseren en een perfecte integratie te garanderen. Wanneer kunnen wij bij jou langskomen in Rekken?

Gratis offerte opvragen

Ook met zonnepanelen een mega rendement

Sla je opgewekte energie op

Overdag wekken je zonnepanelen energie op, maar veelal wordt die stroom niet direct verbruikt doordat je bijvoorbeeld niet thuis bent. Deze energie wordt daardoor teruggeleverd aan het energienet.

Met de slimme thuisbatterijen/accu’s vergroot je je onafhankelijkheid van het energienet naar 60-80%. Een deel van de stroom die anders overdag wordt teruggeleverd ga je namelijk opslaan in de batterij/accu. Hier tap je ’s avonds simpelweg je stroom vanaf.

Daarnaast kun je je thuisbatterij ook combineren met een dynamisch energiecontract, waardoor je goedkope stroom van het net kunt opslaan en kunt gebruiken of verkopen wanneer de stroomprijzen hoog zijn. Kom te weten wat er in Rekken mogelijk is.

Meer info

Blik in één van onze projecten in Rekken

 

Inventarisatie

Er wordt door onze adviseur samen met elektromonteurs eerst goed gekeken naar de gewenste situatie. Daarna volgt de installatie op locatie. Dit is meestal binnen een werkdag geregeld.

Meer info

Installatie

Alle apparatuur wordt door onze deskundige elektromonteurs geïnstalleerd. De accu’s krijgen een gewenste locatie toegewezen. Uiteraard in overleg met de klant.

Meer info

Stapeling van opslag

Stapel je energie met apparaat welke energie opslaat naar eigen behoefte . Onze accu’s zijn uitstekend te koppelen om energie te stapelen. In dit geval waren er vijf batterijen geplaatst op zolder.

Meer info
zonne-energie

Sla je opgewekte energie op

Overdag wekken je zonnepanelen energie op, maar veelal wordt die stroom niet direct verbruikt doordat je bijvoorbeeld niet thuis bent. Deze energie wordt daardoor teruggeleverd aan het energienet.

Met de slimme thuisbatterijen/accu’s vergroot je je onafhankelijkheid van het energienet naar 60-80%. Een deel van de stroom die anders overdag wordt teruggeleverd ga je namelijk opslaan in de batterij/accu. Hier tap je ’s avonds simpelweg je stroom vanaf.

Daarnaast kun je je thuisbatterij ook combineren met een dynamisch energiecontract, waardoor je goedkope stroom van het net kunt opslaan en kunt gebruiken of verkopen wanneer de stroomprijzen hoog zijn.

Meer informatie

Veel gestelde vragen over thuisaccu / thuisbatterijen

Waarom een thuisbatterij / thuisaccu kopen? Met de geïnstalleerde thuisbatterijen van Energiehuis van Buren haal je meer uit je energie: je verdient geld en groene stroom wordt maximaal benut.

Voor iedere kWh aan teruglevering hoef je voor 1 kWh verbruik geen energiebelasting te betalen. Met de onze thuisaccu’s lever je energie vanuit de batterij terug aan het net, waardoor de salderingsregeling ook zonder zonnepanelen van toepassing is. Een thuisbatterij alleen inzetten voor opslag van je eigen zonnestroom verdient zich niet terug zolang je nog kunt salderen.

Onze thuisaccu’s genereren op drie manieren inkomsten voor jou. 

  1. Netstabilisatie: door energie op te slaan of terug te leveren, profiterend van zowel dynamische uurprijzen als balanceringsmarkten.
  2. Voorkomen netoverbelasting: Verdien beloningen van netbeheerders door op piekmomenten energie op te slaan en terug te leveren bij schaarste, ter ontlasting van het net.
  3. Stroomoptimalisatie: Hoewel zonnestroom waardevol is, bieden de andere strategieën meestal een hoger rendement, waardoor je dus zelfs zonder zonnepanelen aanzienlijk kunt verdienen

Thuisaccu’s / thuisbatterijen kosten tussen de €5990 en €15.000, afhankelijk van de capaciteit van de batterij / accu’s. Hierin heb je de keuze voor 10 kWh, 15 kWh en 20 kWh. Hoe hoger de capaciteit, hoe hoger het rendement dat jij kunt behalen met jouw thuisbatterij.

Wij adviseren je graag in de diverse opties en merken thuisaccu’s welke op de markt verkrijgbaar zijn.

Ik wil meer informatie

Vragen over een thuisaccu?

Bestel jouw thuisbatterij

Rendement

Volautomatisch verdienen aan netstabilisatie.

Ontvang 21% BTW retour

Teruggaven van de BTW. Wij geven hierover uiteraard advies.

Compleet geïnstalleerd zonder zorgen

Geregeld van A t/m Z. Wij installeren binnen enkele dagen al bij jou in Rekken.

Gratis offerte opvragen

Goed beoordeeld

Geregeld van A tot Z

Wij installeren veel in Rekken

Persoonlijk advies

Er wordt door onze adviseur samen met elektromonteurs eerst goed gekeken naar de gewenste situatie. Daarna volgt de installatie op locatie door onze installateurs.

Perfecte installatie

Alle zonnepanelen en thuisaccu’s worden door onze eigen deskundige elektromonteurs geïnstalleerd. Wij geven graag advies in de beste opties voor jouw installatie.

Serviceteam

Ons serviceteam staat klaar voor al jouw vragen. Bij ons wordt de klant behandeld zoals we dat zelf ook zouden willen.

Kom in contact
Kom in contact

Interesse in een thuisaccu?

Plan vandaag nog een afspraak en sla je energie zo snel mogelijk nog op in eigen accu’s.

Wij bieden diverse opties aan die zijn aangepast aan uw behoeften.

Wilt u begeleid worden tijdens de installatie van een thuisaccu/thuisbatterij? Bij ons ben je echt aan het juiste adres, wij hebben passie voor ons vak.

Bel ons voor deskundig advies
Onze adviseurs en experts staan ​​voor u klaar. Aarzel niet om ons telefonisch via 078 – 61 777 11 of via ons contactformulier te contacteren.

 

Ontvang alle benodigde informatie van ons

Accu informatie

Meer gratis vrijblijvend advies?